Wie Ben Ik

Gravesteen-omnivisuals.be

Ik ben Stef Schuddinck, 22 jaar. Videografie, fotografie, beeldbewerking en drones besturen zijn enkele  passies van mij, naast mijn studies voor Chemie. Ik hou van actieve uitdagingen zoals mountainbiken, snowboarden en motorrijden.

Na een tijdje aan het werk te zijn, merkte ik dat ik naast mijn hoofdjob nog tijd over had om ook mijn overige passies verder te ontwikkelen. Niet alleen wil ik mijn eigen ideeën visueel in de praktijk omzetten, maar graag zou ik dit ook voor andere mensen willen beginnen doen. 

Ik hoop dat jullie mij je gekste ideeën willen toevertrouwen, zodanig dat ik deze in beeld kan brengen!

Hopelijk hoor ik snel van jullie!

Mijn passie voor videos maken is er gekomen omdat ik de persoonlijke momenten in mijn familie wou beginnen vastleggen. Mooie momenten die op video zijn vastgelegd, zorgen voor een blijvende herinnering aan dat moment.

“Een foto zegt meer dan duizend woorden, maar een video zegt meer dan 1000 foto’s “

omnivisuals-barcelona

Een foto is een momentopname. Maar om een moment volledig vast te leggen, moet je soms meer dan enkele seconde wachten. Dit wachten kan soms spectaculaire resultaten opleveren. Ik heb mijn passie gevonden door spectaculaire beelden te zien van andere fotografen. Zij kunnen een moment zo vastleggen dat dit zowel een gevoel als een emotie kan oproepen. En wat is er nu sterker dan de combinatie van deze twee.

De mogelijkheden van een drone zijn tot op dit moment ongezien. Een drone geeft u de mogelijkheid om unieke perspectieven te geven aan uw beeld.